Na een lange tijd van afwezigheid is het gelukkig weer zover, ik heb weer les mogen geven. Wat ben ik een gelukkig mens om weer mensen te mogen ontvangen en blij te maken met hun eigen gemaakte meesterwerk.

Natuurlijk is iedereen weer van harte welkom in mijn kleine gezellige atelier, buiten in onze tuin. Zowel mijn man als ik zijn 2x gevaccineerd.

Met deze bijzondere techniek van schilderen is iedereen instaat om een mooi schilderij te maken in principe heeft u maar een les dag nodig  om u deze techniek eigen te maken zodat u thuis rustig verder kunt oefenen met de video’s op YouTube! of met de 3 uur durende video van de meester zelf.                      

Elke cursist schildert vanuit zijn eigen gevoel en gebruikt de kleuren die hij/zij mooi vindt. Ik ben er om u de techniek en de trucjes te leren. Zelf schilder ik niet meer zo goed, wegens een mislukte staar operatie. maar les geven doe ik nog HEEL goed en met plezier en passie. Iedereen kan dit leren, van 10 tot 80, fouten kun je niet maken. Je kan wel bergen verzetten of een landje veroveren. 

                               Zoals Bob Ross zou zeggen, het zijn:

                                            “Littel happy accident

Als je nu een perfect schilderij zou maken heb je niets meer te leren en maak je nooit meer een ander schilderij. In het dagelijks leven MOET je alles goed en perfect doen, bij mij moet niets en kan je het kind in je naar boven halen. Het is geen kunst voor een Museum, het is ook geen kunst om het te maken!!  

Helaas is het niet anders dan dat ik in 2021 de prijzen na 4 jaar moest verhogen. De kosten voor de materialen zijn in 4 jaar tijd enorm gestegen.

De lessen zijn op de volgende dagen: Zaterdag ochtend of middag, klein doek 30/40 Tijd: 10.00 tot 12.00 of van 14.00 tot 16.00 met een uitloop van 30 minuten. kosten: € 47.50 met gebruik van alle materialen, thee, koffie of fris en iets erbij. Bij een 2 uur durende Workshop zit er geen lunch bij, zoals u zult begrijpen. ook is er geen tijd voor een uitgebreide techniek uitleg. Dat is wel mogelijk als u een hele dag komt. En is er een lunch bij inbegrepen.

Zondag de hele dag van 9.45 tot 15.30 met een uitloop naar 16.30, Wij werken dan in een groot doek 50×60 en krijgt u een uitgebreide uitleg. Kosten €95.00 met in begrip van gebruik van alle materialen, thee, koffie of fris en Lunch! Zijn er bijzonderheden te melden wat de lunch betreft, dan lees/hoor ik dat graag.

Mocht u misschien op een doordeweekse dag, ochtend of middag willen komen, dan is dat altijd bespreekbaar!

U kunt zich nu inschrijven:

Wil u een ander een workshop cadeau doen dan kan dat ook! Ik verkoop namelijk ook Cadeaubonnen voor: Een Workshop in de ochtend, middag of een hele dag.

De thema’s zijn:

Nederlands Zeegezicht, Zeegezicht met palmbomen, Boslandschap, Berglandschap, Berglandschap met waterval, Bloemen in pot, mand of vaas, een winterlandschap of het Noorderlicht op een zwartdoek. Graag opgeven bij inschrijving!

De cursus wordt gegeven in mijn kleine primitieve atelier in de tuin aan minimaal 1 persoon privé tot maximaal 4 personen, of bij heel mooi weer aan 6 personen aan de tuintafel buiten.

Schorten, Hand-gel, Mondkapje en Handschoenen zijn aanwezig. Zelf heb geen Corona, ben 2x gevaccineerd, dat wil ik zo houden! Heeft u klachten? Dan kunt u voor uw en mijn gezondheid beter een andere keer komen!

Door hier te klikken kunt u zich opgeven

Als het bedrag twee weken voor aanvang van uw workshop op mijn rekening staat is dat de bevestiging van deelname! U krijgt van mij dan een mail bevestiging. Rekening nummer: NL90INGB0001561361 t.n.v. MS. Lauppe Groen

Als u wilt komen raad ik u aan, om oude kleren aan te doen, olieverf gaat namelijk NIET uit uw kleding. Schorten, mondkapjes & handschoenen zijn aanwezig, voor het geval u dat zou willen gebruiken!

Wij hebben een labrador Kaya van 8 jaar, een kater Banjer en een poes Pebbles, broer en zus van 4 jaar. Voor het geval u allergisch bent of niet van dieren houd, alle respect! Dan kunt u beter NIET komen!

Heeft u nog vragen dan kunt u altijd even mailen naar : margot.lauppe@outlook.com of info@happypainting.org of bellen naar: 0640246684

U bent van harte welkom!