Na een lange periode, ben ik weer begonnen met les geven, om de week op de zaterdag en de zondag. Door het virus en voor UW/JOU gezondheid kan ik maar 4 personen tegelijk les geven in de tent buiten! In mijn atelier is het helaas niet mogelijk, daar ik de verplichte 1.5 meter niet kan garanderen! Wel is alles van te voren goed ontsmet en houden we samen 1.5 afstand. om een toch een leuke schilder workshop van te maken. Leuk als anders maar het is even niet anders. 

Met deze bijzondere techniek van schilderen is iedereen instaat om een mooi schilderij te maken in principe heeft u maar een les dag nodig  om u deze techniek eigen te maken zodat u thuis rustig verder kunt oefenen met de video’s op YouTube!

Bob Ross is te zien op de zender Vice waar u ook veel van kunt leren!                               

Elke cursist schildert vanuit zijn eigen gevoel en gebruikt de kleuren die hij/zij mooi vindt. Ik ben er om u de techniek en de trucjes te leren . Iedereen kan dit leren, fouten kun je niet maken. Je kan wel bergen verzetten of een landje veroveren. 

                               Zoals Bob Ross zou zeggen, het zijn:

                                    “Littel happy accident”

Het is geen kunst voor een Museum, maar ook niet om het te maken!! 

Ik geef les op de volgende dagen:  Zaterdag ochtend of middag, klein doek 30/40 Tijd: 10.00 tot 12.00 of van 14.00 tot 16.00 Prijs :€37.50

Zondag de hele dag, groot schilderij 50/60 Tijd: van 09.45 tot 16.00 inclusief lunch en alle materialen. Kosten €75.00 voor de gehele dag.

Inschrijven kan via het inschrijfformulier op de website Vanaf eind mei bent u van harte welkom tot eind september!

Mocht u misschien op een doordeweekse dag willen komen? Dan is dat altijd bespreekbaar!! 

De cursus wordt gegeven aan minimaal 1 persoon privé  tot maximaal  4 personen. Zodat een ieder de aandacht krijgt die hij/zij verdien U kunt zich inschrijven door hier te klikken. 

Op het inschrijfformulier hoeft u wat de lunch betreft niets in te vullen, tenzij u op zondag de hele dag wil  komen. Zijn er andere dingen waar ik rekening mee zou kunnen houden, hoor/lees ik dat graag.

Als het bedrag twee weken voor de workshop op mijn rekening staat is dat u bevestiging van deelname!               

Rekening nummer NL90INGB0001561361 t.n.v MS.Lauppe

Als u wilt komen raad ik u aan, om oude kleren aan te doen, olieverf gaat namelijk NIET uit uw kleding, eventueel een trui of jasje voor als het wat kouder is.

Ik heb een hond en twee katten, voor het geval u allergisch bent of niet van dieren houd, alle respect!

Heeft u nog vragen dan kunt u altijd even mailen: [email protected] of bellen naar: 0640246684

U bent van harte welkom!