Wat een jaar was 2020. We gaan er maar vanuit dat 2021 een gezond en creatiever jaar gaat worden voor iedereen!

in de derde week van maart start ik weer met de Bob Ross Workshops, u bent dan van harte welkom in mijn kleine gezellige atelier!!

Met deze bijzondere techniek van schilderen is iedereen instaat om een mooi schilderij te maken in principe heeft u maar een les dag nodig  om u deze techniek eigen te maken zodat u thuis rustig verder kunt oefenen met de video’s op YouTube! of met de 3 uur durende video van de meester zelf.                      

Elke cursist schildert vanuit zijn eigen gevoel en gebruikt de kleuren die hij/zij mooi vindt. Ik ben er om u de techniek en de trucjes te leren. Iedereen kan dit leren, fouten kun je niet maken. Je kan wel bergen verzetten of een landje veroveren. Je moet niets!

                               Zoals Bob Ross zou zeggen, het zijn:

                                            “Littel happy accident

Het is geen kunst voor een Museum, het is ook geen kunst om het te maken!!  

Helaas is het niet anders dan dat ik in 2021 de prijzen na 4 jaar moet verhogen. De kosten voor de materialen zijn in 4 jaar tijd enorm gestegen.

De lessen zijn op de volgende dagen: Zaterdag ochtend of middag, klein doek 30/40 Tijd: 10.00 tot 12.00 of van 14.00 tot 16.00 € 45.50 met gebruik van alle materialen, thee, koffie of fris en iets erbij. Geen Lunch

Zondag de hele dag van 9.45 tot 15.30 met een uitloop naar 16.00, gebruik van alle materialen, Wij werken dan in een groot doek 50×60. Kosten €95.00 met in begrip van gebruik van alle materialen, thee, koffie of fris en een smakelijke Lunch! Zijn er bijzonderheden te melden wat de lunch betreft, dan lees/hoor ik dat graag.

Mocht u misschien op een doordeweekse dag, ochtend of middag willen komen, dan is dat altijd bespreekbaar!

U kunt zich nu inschrijven

De thema’s zijn:

Nederlands Zeegezicht, Zeegezicht met palmbomen, Boslandschap, Berglandschap, Berglandschap met waterval, Bloemen in pot, mand of vaas. Graag opgeven bij inschrijving.

De cursus wordt gegeven in mijn kleine atelier in de tuin met minimaal 1 persoon privé tot maximaal 3 personen, zodat een ieder de aandacht krijgt die hij/zij verdiend!

Schorten, Hand-gel, Mondkapje en Handschoenen zijn aanwezig. Ik zelf heb geen Corona en dat wil ik zo houden, heeft u klachten? Dan kunt u voor uw en mijn gezondheid beter een andere keer komen!

Door hier te klikken kunt u zich opgeven

Als het bedrag een week voor uw workshop op mijn rekening staat is dat de bevestiging van deelname! U krijgt van mij een bevestiging. Rekening nummer: NL90INGB0001561361 t.n.v. MS. Lauppe Groen

Als u wilt komen raad ik u aan, om oude kleren aan te doen, olieverf gaat namelijk NIET uit uw kleding. Schorten, mondkapjes & handschoenen zijn aanwezig, voor het geval u dat zou willen gebruiken!

Ik heb een labrador Kaya, een kater Banjer en een poes Pebbles, broer en zus. Voor het geval u allergisch bent of niet van dieren houd, alle respect! Dan kunt u beter NIET komen.

Heeft u nog vragen dan kunt u altijd even mailen naar : [email protected] of [email protected] of bellen naar: 0640246684

U bent van harte welkom!