Wat een jaar was 2020. We gaan er maar vanuit dat 2021 een gezond en creatiever jaar gaat worden voor iedereen!

in de derde week van maart start ik weer met de Bob Ross Workshops, u bent dan van harte welkom in mijn kleine gezellige atelier!!

Met deze bijzondere techniek van schilderen is iedereen instaat om een mooi schilderij te maken in principe heeft u maar een les dag nodig  om u deze techniek eigen te maken zodat u thuis rustig verder kunt oefenen met de video’s op YouTube! of met de 3 uur durende video van de meester zelf.                      

Elke cursist schildert vanuit zijn eigen gevoel en gebruikt de kleuren die hij/zij mooi vindt. Ik ben er om u de techniek en de trucjes te leren. Iedereen kan dit leren, fouten kun je niet maken. Je kan wel bergen verzetten of een landje veroveren. Je moet niets!

                               Zoals Bob Ross zou zeggen, het zijn:

                                            “Littel happy accident”

 Het is geen kunst voor een Museum (dit jaar wel tot april 2021) het is ook geen kunst om het te maken!!  

Het is niet anders dan dat ik in 2021 de prijzen helaas na 4 jaar de prijzen moet verhogen. De kosten voor de materialen zijn in 4 jaar tijd enorm gestegen.

Ik geef les op de volgende dagen: Zaterdag ochtend of middag, klein doek 30/40 Tijd: 10.00 tot 12.00 of van 14.00 tot 16.00 € 47.50 inclusief alle materialen, thee, koffie of iets fris.

Zondag de hele dag van 9.45 tot 15.30 met een uitloop naar 16.00, gebruik van alle materialen, lunch, thee, koffie of wat fris. Groot doek 50×60 Prijs p.p. €95.00

Op het inschrijfformulier hoeft u wat de lunch betreft niets in te vullen, tenzij u op zondag de hele dag wil  komen. Zijn er bijzonderheden wat de lunch betreft hoor/lees ik dat graag!

Mocht u misschien op een doordeweekse dag, ochtend of middag willen komen, dan is dat altijd bespreekbaar!

U kunt zich nu inschrijven

De thema’s zijn:

Zeegezicht

Boslandschap, Berglandschap, Nederlands landschap of bloemen in pot, mand of faas.

De cursus wordt gegeven in mijn kleine atelier in de tuin met minimaal 1 persoon privé tot maximaal 4 personen. Zodat een ieder de aandacht krijgt die hij/zij verdiend!

Door hier te klikken kunt u zich opgeven

Als het bedrag binnen een week op mijn rekening staat is dat u bevestiging van deelname! Rekening nummer NL90INGB0001561361 t.n.v. MS. Lauppe Groen

Als u wilt komen raad ik u aan, om oude kleren aan te doen, olieverf gaat namelijk NIET uit uw kleding. Schorten, mondkapjes & handschoenen zijn aanwezig, voor het geval u dat zou willen gebruiken!

Ik heb een labrador Kaya, een kater Banjer en een poes Pebbles, broer en zus. Voor het geval u allergisch bent of niet van dieren houd, alle respect! Dan kunt u beter NIET komen.

Heeft u nog vragen dan kunt u altijd even mailen: [email protected] of [email protected] of bellen naar: 0640246684

U bent van harte welkom!