Je kan mij altijd even mailen wanneer je zou willen komen, ik heb maar 4 plaatsen in het atelier en bij mooi weer 6 plaatsen buiten. De tijd is: 10:00 tot 12:00 of van 14:00 tot 14:00 voor een ochtend of middag €65.00 inclusief materialen en een drankje!

Natuurlijk is iedereen vanaf eind April 2023 weer van harte welkom in mijn kleine geïmproviseerde gezellige atelier of buiten met 6 personen in onze tuin.

Met deze bijzondere techniek van schilderen is iedereen instaat om een mooi schilderij te maken in principe heeft u maar een les dag nodig  om u deze techniek eigen te maken zodat u thuis rustig verder kunt oefenen met de video’s op YouTube! of met de 3 uur durende video van de meester zelf.                      

Elke cursist schildert vanuit zijn eigen gevoel en gebruikt de kleuren die hij/zij mooi vindt. Ik ben er om u de techniek en de trucjes te leren. Zelf schilder ik niet meer zo goed, wegens een mislukte staar operatie, daardoor heb ik een oog minder en zie geen diepte. Jullie wel! Maar Les geven doe ik nog als de beste en met passie! 20 december 2021 was ik 25 jaar erkend Bob Ross CRI/LF!! Doe het nogsteeds met heel veel passie & plezier. Iedereen kan dit leren, van 10 tot 80, fouten kun je niet maken wel little accidents. Je kan ook bergen verzetten of een landje veroveren!

                               Zoals Bob Ross zou zeggen, het zijn:

                                            “Little happy accident

Als je nu een perfect schilderij zou maken heb je niets meer te leren en maak je nooit meer een ander schilderij. In het dagelijks leven MOET je alles goed en perfect doen, bij mij moet niets en kan je het kind in je naar boven halen. Het is geen kunst voor een Museum, maar ook geen kunst om het te maken!!  

Tijd: 10.00 tot 12.00 of van 14.00 tot 16.00 met een uitloop van 30 minuten. kosten: €65.00 met gebruik van alle materialen, thee, koffie, fris of een flesje water en iets erbij.

U kunt zich nu inschrijven:

Wil u een ander een workshop cadeau doen dan kan dat ook! Ik verkoop namelijk Cadeaubonnen voor:

Een Workshop in de ochtend, middag. Een hele dag op afspraak

De thema’s zijn:

Nederlands Zeegezicht, Zeegezicht met of zonder palmbomen, Boslandschap, Berglandschap, Berglandschap met waterval, Bloemen in pot, mand of vaas, een winterlandschap of het Noorderlicht op een zwartdoek of bloemen op een zwart doek is ook mogelijk. Graag opgeven bij inschrijving!

De cursus wordt gegeven in mijn kleine primitieve atelier in de tuin aan minimaal 1 persoon privé of 4 personen in mijn atelier of 6 personen buiten met mooi weer!!

Door hier te klikken kunt u zich opgeven

Als het bedrag een week voor aanvang van uw workshop op mijn rekening staat, is dat de bevestiging van deelname! U krijgt van mij dan een mail bevestiging. Rekening nummer: NL90INGB0001561361 t.n.v. MS. Lauppe Groen

Als u wilt komen raad ik u aan, om oude kleren aan te doen, olieverf gaat namelijk NIET uit uw kleding. Schorten, zijn aanwezig, voor het geval u dat zou willen gebruiken!

Wij hadden een lieve sociale hond, Labrador Kaya van 8 jaar & 7 maanden jong, op 24-08-2021 hebben wij haar in lmoeten laten slapen, wegens een grote tumor die haar lijf op at. We hebben nog wel de kater Banjer en de poes Pebbles, broer en zus van 6 jaar. Voor het geval u allergisch bent of niet van dieren houd, alle respect! Dan kunt u beter NIET komen!

Heeft u nog vragen dan kunt u altijd even mailen naar: Lauppemargot@gmail.com of info@happypainting.org

U bent van harte welkom!

Ik wens u alvast een fijne tijd tot de mooie zomer in aantocht en misschien tot ziens in die mooie zomer van2023

Hartelijke groet,

Margot Lauppe Groen 25 jaar Erkend Bob Ross docente CRI/LF