Na een lange periode van niets doen, ben ik weer begonnen met Bob Ross Schilderles geven. Ben getest op Corona, heb het gelukkig NIET! Daarom vraag ik u/jij als je wil komen, niet verkouden te zijn of te hoesten, kom dan liever een andere keer!

Op dit moment geef ik alleen in de ochtend of middag les dan kan ik 1.5 meter garanderen. Aan 2 personen als deze uit een familie komen. Helaas geen hele dag met lunch meer omdat ik met de lunch geen 1.5 kan garanderen. 

Met deze bijzondere techniek van schilderen is iedereen instaat om een mooi schilderij te maken in principe heeft u maar een les dag nodig  om u deze techniek eigen te maken zodat u thuis rustig verder kunt oefenen met de video’s op YouTube!                              

Elke cursist schildert vanuit zijn eigen gevoel en gebruikt de kleuren die hij/zij mooi vindt. Ik ben er om u de techniek en de trucjes te leren. Iedereen kan dit leren, fouten kun je niet maken. Je kan wel bergen verzetten of een landje veroveren. 

                               Zoals Bob Ross zou zeggen, het zijn:

                                            “Littel happy accident”

  Het is geen kunst voor een Museum, maar ook niet om het te maken!!  

Ik geef les op de volgende dagen: Zaterdag ochtend of middag, klein doek 30/40 Tijd: 10.00 tot 12.00 of van 14.00 tot 16.00 Prijs :€37.50

Helaas moet ik deze workshop even uitstellen. Zondag de hele dag, groot schilderij 50/60 Tijd: van 09.45 tot 16.00 inclusief lunch en gebruik van alle materialen. Kosten €75.00 PP.

Mocht u misschien op een doordeweekse dag, ochtend of middag willen komen dan is dat altijd bespreekbaar!

De cursus wordt gegeven in mijn kleine atelier in de tuin met minimaal 1 persoon privé  tot maximaal 4 personen. Zodat een ieder de aandacht krijgt die hij/zij verdiend

U kunt zich nu inschrijven

door hier te klikken. 

Op het inschrijfformulier hoeft u wat de lunch betreft niets in te vullen, tenzij u op zondag de hele dag wil  komen. Zijn er bijzonderheden wat de lunch betreft hoor/lees ik dat graag!

Als het bedrag binnen een week voor de workshop op mijn rekening staat is dat u bevestiging van deelname!               

Rekening nummer NL90INGB0001561361 t.n.v. MS. Lauppe

Als u wilt komen raad ik u aan, om oude kleren aan te doen, olieverf gaat namelijk NIET uit uw kleding. Schorten, mondkapjes & handschoenen zijn aanwezig, voor het geval u dat zou willen gebruiken!

Ik heb een labrador Kaya, een kater Banjer en een poes Pebbles, broer en zus. Voor het geval u allergisch bent of niet van dieren houd, alle respect! Dan kunt u beter NIET komen.

Heeft u nog vragen dan kunt u altijd even mailen: [email protected] of bellen naar: 0640246684

U bent van harte welkom!