In het atelier heb 4 plaatsen, bij mooi weer 6 plaatsen buiten in de tuin. De tijd is: 10:00 tot 12:00, kan wat uitlopen. Kosten €57.50 inclusief materialen en een drankje!

Met deze bijzondere techniek van schilderen is iedereen instaat om een mooi schilderij te maken in principe heeft u maar een les dag nodig  om u deze techniek eigen te maken zodat u thuis rustig verder kunt oefenen met de video’s op YouTube! of met de 3 uur durende video van de meester zelf.   

Elke cursist schildert vanuit zijn eigen gevoel en gebruikt de kleuren die hij/zij mooi vindt. Ik ben er om u de techniek en de trucjes te leren. Les geven doe ik nog steeds met passie! 20 december 2021 was ik 25 jaar erkend Bob Ross CRI/LF!! Landschap & Bloemen. Iedereen kan dit leren, van 10 tot 80, fouten kun je niet maken wel little accidents. Je kan ook bergen verzetten of een landje veroveren!

                            

Als je nu een perfect schilderij zou maken heb je niets meer te leren en maak je nooit meer een ander schilderij. In het dagelijks leven MOET je alles goed en perfect doen, bij mij moet niets en kan je het kind in je naar boven halen. Het is geen kunst voor een Museum, maar ook geen kunst om het te maken!!  

U kunt zich nu inschrijven:

\Geef door privé omstandigheden alleen nog maar les in de ochtenden. Niet op maandag en donderdag.

De thema’s zijn:

Nederlands Zeegezicht, Zeegezicht met of zonder palmbomen en stenen, Boslandschap, Berglandschap, Berglandschap met waterval,Nederlands Landschap, Bloemen in pot, mand of vaas, een winterlandschap of het Noorderlicht op een zwartdoek of bloemen op een zwart doek is ook mogelijk. Graag opgeven bij inschrijving!

De cursus wordt gegeven in mijn kleine primitieve atelier in de tuin aan minimaal 1 persoon privé of 4 personen in mijn atelier of 6 personen buiten met mooi weer!!

Door hier te klikken kunt u zich opgeven

Als het bedrag een week voor aanvang van uw workshop op mijn rekening staat, is dat de bevestiging van deelname! U krijgt van mij dan een mail bevestiging. Rekening nummer: NL90INGB0001561361 t.n.v. MS. Lauppe Groen

Als u wilt komen raad ik u aan, om oude kleren aan te doen, olieverf gaat namelijk NIET uit uw kleding. Schorten, zijn aanwezig, voor het geval u dat zou willen gebruiken!

Wij hadden een lieve sociale hond, Labrador Kaya van 8 jaar & 7 maanden jong, op 24-08-2021 hebben wij haar in lmoeten laten slapen, wegens een grote tumor die haar lijf op at. We hebben nog wel de kater Banjer en de poes Pebbles, broer en zus van 6 jaar. Voor het geval u allergisch bent of niet van dieren houd, alle respect! Dan kunt u beter NIET komen!

Heeft u nog vragen dan kunt u altijd even mailen naar: Lauppemargot@gmail.com of info@happypainting.org

U bent van harte welkom!

Ik wens u alvast een fijne zomer! En misschien tot ziens op een van mijn workshop

Hartelijke groet,

Margot Lauppe Groen 25 jaar Erkend Bob Ross docente CRI/LF

Geef eens een workshop kado!