In het atelier heb ik 4 plaatsen, bij mooi weer 6 plaatsen buiten in de tuin. De tijd is: 10:00 tot 12:00, tijd kan wat uitlopen. Kosten €47.50 inclusief gebruik van materialen en een drankje! Helaas kan ik door omstandigheden geen hele dagen meer les geven. U kunt ook op een doordeweekse ochtend komen als u dat zou willen, of in het weekeinde.

Met deze bijzondere techniek van schilderen is iedereen instaat om een mooi schilderij te maken in principe heeft u maar een les dag nodig  om u deze techniek eigen te maken zodat u thuis rustig verder kunt oefenen met de video’s op YouTube! of met de 3 uur durende video van de meester zelf.   

Elke cursist schildert vanuit zijn eigen gevoel en gebruikt de kleuren die hij/zij mooi vindt. Ik ben er om u de techniek en de trucjes te leren. Les geven doe ik nog steeds met passie! 20 december 2021 was ik 25 jaar erkend Bob Ross CRI/LF!! Landschap & Bloemen. Iedereen kan dit leren, van 10 tot 80, fouten kun je niet maken het zijn little accident, (zou Bob zeggen) Je kan bergen verzetten of een landje veroveren!

Als je nu een perfect schilderij zou maken heb je niets meer te leren en maak je nooit meer een ander schilderij. In het dagelijks leven MOET je alles goed en perfect doen, bij mij moet niets!! Het is geen kunst voor een Museum, maar ook geen kunst om het te maken!!  Maar heb je wel JOU eerste meesterstuk! 

U kunt zich nu inschrijven:

De thema’s zijn:

Nederlands Zeegezicht, Zeegezicht met palmbomen, stenen en Rotsen, Nederlands landschap met bomen, struiken en water, Berglandschap met waterval, Berg met het noorderlicht op zwart doek, Winterlandschap op Zwartdoek en bloemen.

De cursus wordt gegeven in mijn kleine primitieve atelier in de tuin aan minimaal 1 persoon privé of 4 personen in mijn atelier en 6 personen buiten met mooi weer aan de tuintafel!!

Ik raad u aan om oude kleding aan te doen, daar olieverf NIET uit u kleding is te verwijderen. Schorten zijn aanwezig.

Door hier te klikken kunt u zich opgeven

Als het bedrag een week voor aanvang van uw workshop op mijn rekening staat, is dat de bevestiging van deelname! U krijgt van mij dan een mail bevestiging. Rekening nummer: NL90INGB0001561361 t.n.v. MS. Lauppe Groen

Wij hadden een lieve sociale hond, Labrador Kaya van 8 jaar & 7 maanden jong, op 24-08-2021 hebben wij haar helaas in moeten laten slapen, wegens kanker. We hebben nog wel de poes Pebbles 8 jaar. Voor het geval u allergisch bent of niet van dieren houd, alle respect! Dan kunt u beter NIET komen!

Heeft u nog vragen, dan kunt u altijd even mailen naar: Lauppemargot@gmail.com of info@happypainting.org

U bent van harte welkom!

Ik wens u alvast een fijne creatieve zomer! En misschien tot ziens op een van mijn workshop

Hartelijke groet, Margot Lauppe Groen 28 jaar Erkend Bob Ross docente CRI/LF Wij waren de eerste groep in Europa die les gaven in deze mooie techniek en ik het nog steeds met passie doe, ook na 28 jaar!

Geef eens een workshop cadeau!