In mijn kleine atelier.

Hierbij wil ik mij graag even aan u voorstellen. Mijn naam is:  Margot Lauppe Groen 74 jaar jong.

Na vele uitzendingen te hebben gekeken, zoals zo velen. Was er een demonstratie in de voormalige art winkel, “Het Kwassie” te Zaandam over de Bob Ross techniek, het sprak mij zo aan dat ik mij in 1996 heb opgegeven voor deze opleiding tot Bob Ross CRI / LF (Bob Ross docente landschappen en bloemen)  Deze opleiding werd gegeven in Assenray (Limburg) door Amerikaanse Bob Ross docenten. Wij waren de eerste groep in Europa. Wij werden opgeleid o.a. door de eerste leerlingen van Bob Ross zelf.  Helaas overleed Bob Ross in juli 1995 op 52 jarige leeftijd, voordat ik in Mei 1996 aan  de opleiding begon. Had mijn diploma graag uit de handen van de meester zelf willen ontvangen, maar helaas!

Ik begon na mijn opleiding in het buurthuis waar ik werkte met 2 cursisten te ontvangen. Daarna werd het TE druk en verhuisde ik naar De Rijp waar ik de ruimte huurde in ” Het Walhuis” waar ik meer cursisten kon ontvangen. Het werd druk en had ik elk weekeinde een groep van 8 tot 16 cursisten. Na 19 jaar hard werken vond ik dat het genoeg was geweest. Omdat ik de cursisten niet kon geven wat ik echt wilde en zoals Bob Ross het ooit bedoelde! Ik gooide ik het roer om. Nadat ik de opleiding tot spiritueel creatief therapeut had afgerond, was het tijd om niet meer dan 6 cursisten te ontvangen en deze de aandacht te geven die een ieder verdiend, rustig de techniek uitleggen en er gezellige uren of een dagje van maken, laten zien dat je bergen kan verzetten en je eigen landje kan veroveren. Zoals Bob Ross het had bedoeld. Om  daarna met een meesterwerk naar huis te gaan!  

Op 20 december 2021 hoop ik mijn 25 jarig jubileum te vieren als Bob Ross CRI/LF: Erkend Bob Ross docente Landschappen en bloemen.

Heb vele cursisten in groepen van 6 tot 16 personen deze mooie simpele techniek van schilderen mogen leren. En heel veel lieve, bijzondere  mensen mogen ontmoeten! Dat geeft mij de ultieme voldoening. Dat ik iedereen blij naar huis zag gaan!! 

Geef met heel veel plezier les in mijn kleine atelier in de tuin, aan personen die de techniek graag willen leren. Ik geef les aan 1 tot 4 personen. Bij heel mooi weer in de tent, dan kan ik 6 personen ontvangen. Doe het nog steeds met heel veel liefde, plezier en passie! 

Een ieder is van harte welkom, van jong (vanaf 12 jaar) tot oud 80!!!! 

Bob Ross heeft mij heel veel moois gebracht tot op de dag van vandaag! Er zullen zeker nog vele mooie momenten komen, zeker weten! 

Wil u/je wel vertellen dat ik een Hond heb, een Labrador Kaya van 8 jaar, die wil graag knuffelen, aandacht, spelen en met de katten knuffelen. We hebben namelijk de kater Banjer van 4 en de poes Pebbles van 4 broer en zus.

Mocht u allergisch  zijn voor dieren, of gewoon niet van dieren houden. Alle respect, maar dan kunt u beter niet komen!

Margot Lauppe-Groen. Erkend Bob Ross docente

            

certificaat

Geef eens een Bob Ross Workshop cadeau.

Ik verkoop ook cadeaubonnen. Voor een hele dag of 2 uurtjes,

een ochtend of middag is mogelijk.

U bent van harte welkom vanaf de derde week in maart