In mijn kleine atelier.
  • Hierbij wil ik mij graag even aan u voorstellen. Mijn naam is: Margot Lauppe Groen, ben 73 jaar JONG!

(www.Bob Ross.com)

In 1995 was er een demonstratie in het voormalige art winkel, “Het Kwassie” te Zaandam over de Bob Ross techniek, het sprak mij zo aan dat ik mij heb opgegeven voor deze opleiding tot Bob Ross CRI / LF   (Bob Ross docente landschappen en bloemen)  Deze opleiding werd gegeven in Assenray (Limburg) door Amerikaanse Bob Ross docenten.

( o.a. de eerste leerling van Bob Ross Patricia Mabe) die persoonlijk zijn opgeleid door Bob Ross zelf.

Helaas overleed Bob Ross op 52 jarige leeftijd,  juli 1995 voordat ik aan  de opleiding begon

Had graag mijn diploma uit de handen van de meester zelf willen ontvangen, maar helaas.

Ik begon in het buurthuis waar ik werkte met 2 cursisten. Daarna ging ik naar “De Rijp, Het Walhuis” waar ik meer cursisten kon ontvangen. het werd druk en had ik elk weekeinde een groep van 8 tot 16 cursisten. Na 18 jaar hard werken vond ik dat het genoeg was geweest. Heb het na een jaar van stilte toch weer opgepakt omdat het mijn passie is.

20 december 2021 hoop ik  25 jaar Bob Ross docente te worden. Heb vele cursisten in groepen van 6 tot 16 personen deze mooie simpele techniek van schilderen mogen leren. En heel veel lieve, bijzondere  mensen mogen ontmoeten!

Nu geef ik met heel veel plezier les in mijn kleine atelier in de tuin aan personen die de techniek graag willen leren. Ik geef les aan 1 tot 4 personen. Doe het nog steeds met heel veel liefde en passie! Het doet mij heel veel om u blij naar huis te zien gaan met u eigen Meesterwerk!

Een ieder is van harte welkom, van jong (vanaf 12 jaar) tot oud 80!!!! 

Bob Ross heeft mij heel veel moois gebracht tot op de dag van vandaag! Er zullen zeker nog vele mooie momenten komen.  

Wil u/je wel vertellen dat ik een Hond heb, een Labrador Kaya van 7 jaar, die wil graag knuffelen, spelen met de katten. We hebben namelijk de kater Banjer van 3 en de poes Pebbles van 3 broer en zus.

Mocht u allergisch  zijn voor dieren, of gewoon niet van dieren houden. Alle respect, maar dan kunt u beter niet komen!

Margot Lauppe-Groen. Erkend Bob Ross docente

            

certificaat